Cveće pozadina Cveće pozadina Cveće pozadina

Paketi

Fizikalne procedure

Fizikalne procedure predstavljaju širok spektar terapijskih tehnika koje se koriste za lečenje različitih zdravstvenih problema i povreda. U Fizio 6 nudimo pažljivo osmišljene pakete fizikalnih procedura koje prilagođavamo vašim individualnim potrebama i ciljevima.

Naši iskusni terapeuti koriste kombinaciju terapijskih tehnika kao što su elektroterapija i ultrazvuk kako bi vam pružili najefikasniji i najudobniji tretman. Bez obzira da li se oporavljate od povrede, bolujete od hroničnog bola ili želite da poboljšate svoje opšte zdravlje, naši paketi fizikalnih procedura mogu vam pomoći da postignete brze i trajne rezultate.

Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatan i personalizovan tretman koji će vam pomoći da se osećate bolje, brže se oporavite i vratite svakodnevnim aktivnostima bez ograničenja.

Fizikalne procedure

1 procedura – 700 din
3 procedure – 2000 din
2 procedure + masaža 15 min – 2500 din
3 procedure + masaža 15 min – 3000 din

Anticelulit masaža nogu

Ultrazvuk + termopakovanje + masaža (po 20 min)
1 tretman – 3500 din
10 tretmana – 30000 din

Anticelulit program

Naš anticelulit program je dizajniran da vam pomogne da se oslobodite neželjenih naslaga celulita i postignete glatku i zategnutu kožu. Celulit može biti izazov za mnoge žene, ali uz našu stručnu pomoć i efikasan program, možete postići rezultate koje želite.

Naš tim stručnih terapeuta koristi kombinaciju masaže i limfne drenaže kako bi se ciljano tretirala problematična područja i poboljšala cirkulacija krvi i limfe. Rezultat je smanjenje celulita, poboljšanje tonusa kože i oblikovanje tela.

Uz naš anticelulit program, možete postići značajne rezultate u smanjenju celulita i poboljšanju izgleda kože. Osećajte se samouvereno u svojoj koži i uživajte u glatkoj i zategnutoj koži uz našu pomoć i podršku.

Anticelulit masaža nogu

Ultrazvuk + termopakovanje + masaža (po 20 min)
1 tretman – 3500 din
10 tretmana – 30000 din

Kineziotejping

Kineziotejping je inovativna terapijska tehnika koja koristi posebne trake kako bi se podržali mišići i zglobovi, poboljšala pokretljivost i smanjio bol. U Fizio 6 nudimo kineziotejping kao deo našeg sveobuhvatnog pristupa zdravlju i rehabilitaciji.

Naši terapeuti koriste kineziotejping kako bi pružili podršku mišićima i zglobovima, poboljšali posturu, smanjili bol i ubrzali proces ozdravljenja. Kineziotejping se može koristiti za različite svrhe, uključujući sportske povrede, hronične bolove, poboljšanje performansi i prevenciju povreda.

Kineziotejping je bezbolan i neinvazivan tretman koji može pružiti brze i efikasne rezultate. Bez obzira da li ste sportista koji želi da poboljša svoje performanse, ili osoba koja se oporavlja od povrede, kineziotejping u Fizio 6 može vam pomoći da postignete svoje ciljeve i vratite se aktivnom životu bez ograničenja.

Kineziotejping

1 segment – 900 din
2 segmenta – 1500 din

Vaučer Vaučer Vaučer

Poklonite vaučer svojoj dragoj osobi

Pozovite nas ili nas posetite kako biste rezervisali svoj vaučer!

Telefon 0644850555
Adresa Vojvode Milenka 30-32/6, Beograd

Poklonite vaučer svojoj dragoj osobi

Pozovite nas ili nas posetite kako biste rezervisali svoj vaučer!

Adresa Vojvode Milenka 30-32/6, Beograd