Cveće pozadina Cveće pozadina Cveće pozadina

Upoznajte naš tim stručnjaka i otkrijte kako transformišemo vaše zdravlje!

Fizio 6 terapeuti

O nama

Fizio 6 je tim stručnih ljudi, s višedecenijskim iskustvom u oblasti fizioterapije. Naša posvećenost pružanju vrhunske nege i efikasnih terapija rezultirala je zadovoljstvom i oporavljenim pacijentima širom zajednice.

Sa fokusom na individualizovanom pristupu, naši licencirani fizioterapeuti pažljivo prate potrebe svakog pacijenta kako bi osigurali najefikasniji tretman. Bez obzira da li se suočavate sa hroničnim bolom, povredom ili želite da poboljšate svoje zdravlje, u Fizio 6 ćete pronaći podršku i stručnost koja vam je potrebna.

Naš cilj je jasan – želimo da svaki pacijent koji prođe kroz naša vrata ode zadovoljan, osnažen i spreman da živi život bez ograničenja. Ovo je srž našeg rada i naše misije – pružiti ne samo terapije, već i podršku i razumevanje koje svaki pacijent zaslužuje.

NAŠ RAD

Svaki dan se posvećujemo pružanju vrhunske fizioterapije koja je prilagođena individualnim potrebama svakog pacijenta. Naš tim iskusnih terapeuta koristi svoje bogato znanje i višedecenijsko iskustvo kako bi osigurao najefikasnije tretmane za širok spektar zdravstvenih stanja. Od masaže koja ublažava stres i opušta um, do elektroterapije koja podstiče oporavak mišića i kineziterapije koja obnavlja pokretljivost tela, naše usluge su dizajnirane da vam pruže olakšanje i unaprede vaše zdravlje i blagostanje.

Svaki naš pacijent je jedinstven, a mi se trudimo da svaki tretman prilagodimo njihovim specifičnim potrebama i ciljevima. Naša posvećenost individualnom pristupu omogućava nam da postignemo izvanredne rezultate i ostvarimo zadovoljstvo i povratak pacijenata koji su pronašli olakšanje i podršku u našem radu. U Fizio 6, ne samo da pružamo terapije, već gradimo trajne veze sa našim pacijentima, pružajući im podršku i razumevanje koje im je potrebno da žive život bez ograničenja. Vaš uspeh i blagostanje su naš prioritet, i radujemo se prilici da vas podržimo na vašem putu ka oporavku i vitalnosti!

NAŠ TIM

Fizioterapeut Natalija
Natalija Josifović

viši fizioterapeut

Fizioterapeut Sveta
Svetislav Anđelković

fizioterapeutski tehničar

Fizioterapeut Marijana
Marijana Ilić

fizioterapeutski tehničar

Fizioterapeut Neša
Nebojša Lazarević

fizioterapeutski tehničar

Fizioterapeut Ivan
Ivan Kuzmić

fizioterapeutski tehničar

Fizioterapeut Vlada
Vladan Miletić

fizioterapeutski tehničar

Društvene mreže pozadina Društvene mreže pozadina

Pratite nas na Facebooku i Instagramu kako biste bili u toku sa najnovijim vestima, savetima za zdravlje i posebnim ponudama!

Facebook icon Instagram icon

Pratite nas na Facebooku i Instagramu kako biste bili u toku sa najnovijim vestima, savetima za zdravlje i posebnim ponudama!

Facebook icon Instagram icon

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Naša najveća satisfakcija je kada su naši klijenti zadovoljni. Pogledajte šta naši korisnici kažu o njihovim iskustvima sa nama.

Google reviews

Google reviews